close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  ToolGroups

  Generăm încredere

  Un ToolGroup reprezintă o întâlnire generatoare de încredere, formată din antreprenori români, specialiști antrenați în acțiune și tineri sub 30 de ani, ce își doresc să interacționeze pe picior de egalitate și să facă schimb de experiențe, atât profesionale, cât și personale.

  Contextul întâlnirilor este acela de a crește încrederea în antreprenoriatul românesc și în tânăra generație!

  Ne propunem să aducem în față Antreprenori, Susținători și Tineri sub 30 de ani. Cu sprijinul Partenerilor, aceste întâlniri au loc în fizic și se transmit mai departe în mediu online, pentru ca informațiile să ajungă la cât mai multe persoane interesate. Construim împreună prima revisă antreprenorială cu antreprenori și specialiști pentru tineri și un eveniment Follow-RoUP, pe data de 11 Noiembrie 2024, care să marcheze finalul proiectului pentru anul 2024.

  Proiectul 500 Antreprenori pentru tineri vrea să impulsioneze, să încurajeze și să inspire antreprenorii și tinerii să acționeze împreună, generând încredere în afacerile românești.

  Fiecare participant inspiră și motivează în mod egal, spre o societate corectă și circulară, pentru noi toți.

  Vorbim despre valori și creăm acțiuni. Putem face mai mult pentru a avea o societate cu drepturi egale, indiferent de vârstă și statut, dar mai ales cu grijă și responsabilitate pentru toate părțile implicate. Generația sub 30 de ani, în care mă incadrez și eu, cred că are un imens potențial de cunoaștere și dorință de acțiune, iar antreprenorii pe care îi aducem în față, sunt un exemplu în a acționa. Ne-am propus cu acest proiect să spargem eticheta antreprenorului autoritar și eticheta tânărului plin de așteptări nerealiste și să interacționăm de la egal la egal.” Diana Ciobotar, Fondator interactiune.ro și specialist în comunicare de criză.

  Inițiatorii de interactiune:

  DumiValVestra Industry  Truix

  Partenerii Proiectului:

  Dynamic Business Connections , Daniel Faluvegi Visuals, Oana Păuna, Roxana Mastacan Photography, Clubantreprenor.ro, Revista Patronatului Roman, Consiliul Patronatelor ESG din România, NorMedia, Spaces

  Detalii organizatorice:

  • 19.00 – 19.30 Primirea invitaților și participanților
  • 19.30 – 21.00 Sesiune de prezentari și activități
  • 21.00- 21.30 Networking
  Antreprenorii, Susținătorii și Partenerii ce au calitate în proiect, invitații lor și tinerii sub 30 de ani, au participare gratuită. Pentru ceilalți participanți este nevoie să percepem o taxă de 150 de lei de persoană.

  Inscrierile se fac chiar aici.

  Te asteptam la Spaces, pe 29 martie de la 19:00 – 21:30. Este în centru, iar dacă vrei și puțină distractie ulterioară, de la întâlnire poți pleca cu cel puțin un #Tool de interacțiune ce îți va genera #încredere!

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles