close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Emisiune dedicată celor antrenați în acțiune, cu responsabilitate.

  Interacțiune cu Antreprenori

  Emisiunea își propune să încurajeze mediul antreprenorial românesc și să facă cunoscute aspectele pozitive pe care un eveniment imprevizibil îl poate oferi. De asemenea, încurajează tinerii să creadă și să contribuie în România.

  Antreprenorii sunt chemați să își revizuiască strategiile și să abordeze perspective noi. Acest moment de transformare oferă ocazia perfectă pentru a explora diferite moduri de acțiune care nu doar că pot rezolva provocări imediate, dar pot și să conducă la avantaje competitive durabile.

  Lista cu invitații o găsiți mai jos, iar episoadele pot fi urmărite, cu un clik pe invitat!

   

  Primul sezon a fost dezvoltat în parteneriat cu Terranova TV. Mulțumiri pentru deschidere și oportunitatea de a prezenta antreprenorii români ce sunt antrenați în acțiune, cu responsabilitate. De asemenea, mulțumiri tuturor invitaților care au împărtășit atât experiențe personale, cât și profesionale, ce ne-au condus pe un drum al cunoașterii.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles