close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Strategie

  interactiune.ro este un Startup românesc ce oferă servicii de promovare media.

  Misiunea noatră este ne a crea interacțiuni sincere și productive.
  Obiectivul nostru este de a face cunoscute viața și poveștile afacerilor de succes ale românilor de pretutindeni, contribuind tinerilor și viitoarelor generații în dezvoltarea antreprenorială.

  Viitorul constă în capacitatea de identificareadaptare și acțiune rapidă indiferent de scală, domeniu, business sau viață personală.

  Credem cu tărie că astăzi putem crea lucruri fantastice din „nimic” și că putem transforma lucrurile, astfel încât să ne creăm surse benefice pentru noi și cei din jurul nostru. Orice interacțiune zilnică ne conduce la progres, autenticitate, curaj și libertatea de a fi mai buni, pe zi ce trece.

  • Suntem curioși să cunoaștem aspectele pozitive pe care un eveniment imprevizibil negativ îl poate crea.
  • Ne dorim să interacționăm cu cei care experimentează starea de a fi,  înainte de a face un business.
  • Promovăm sinteze, metode, statistici și date, povești și stiluri de viată ce pot contribui în creșterea nivelului de cunoaștere, la nivel profesional, dar și personal.
  • Acordăm atenție spațiului personal și încurajăm petrecerea timpului liber. Dezvoltăm activități de grup pentru a evolua, învăța și acumula experiențe. Cu alte cuvinte, vom ține cont de acele experiențe, oameni, grupuri și locuri, dar și contexte care mențin un timp liber progresiv.
  • Încurajăm organizarea și participarea la evenimente și luăm parte la comunități de business.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles