close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  ToolGroup 12 Aprilie

  Generăm încredere

  Un ToolGroup reprezintă o întâlnire generatoare de încredere, formată din antreprenori români, specialiști antrenați în acțiune și tineri sub 30 de ani, ce își doresc să interacționeze pe picior de egalitate și să facă schimb de experiențe, atât profesionale, cât și personale.

  Contextul întâlnirilor este acela de a crește încrederea în antreprenoriatul românesc și în tânăra generație!

  Ne propunem să aducem în față Antreprenori, Susținători și Tineri sub 30 de ani. Cu sprijinul Partenerilor, aceste întâlniri au loc în fizic și se transmit mai departe în mediu online, pentru ca informațiile să ajungă la cât mai multe persoane interesate.

  Vor vorbi speakeri de seamă:

  Proiectul 500 Antreprenori pentru tineri vrea să impulsioneze, să încurajeze și să inspire antreprenorii și tinerii să acționeze împreună, generând întredere în afacerile românești.

  Fiecare participant inspiră și motivează în mod egal, spre o societate corectă și circulară, pentru noi toți.

  Vorbim despre comunicare, cel mai frumos mijloc și proces prin care putem interacționa. Intuiția este startul oricărui subiect sau temă, fie că vorbim despre viața personală sau profesională, iar prezența te face să creezi mesajul, astfel încât să fie în acord cu ceea ce îți dorești să înțeleagă publicul tău, dar și așteptările să fie satisfăcute. Aducem în față 5 perspective diferite care să ne conducă pe un drum de la blocaj la mesaj, prin intuiție și prezență, dar și personalitați. Generația sub 30 de ani, în care mă incadrez și eu, cred că are un imens potențial de cunoaștere și dorință de acțiune, iar susținătorii și partenerii pe care îi aducem de această dată în față, sunt un exemplu în a acționa. Acest proiect elimină etichetele sociale și generează încredere, fără așteptări nerealiste și fără autoritate. Să interacționăm, pur și simplu.” Diana Ciobotar, Fondator interactiune.ro și specialist în comunicare de criză.

  Inițiatorii de interactiune:

  DumiValVestra Industry  Truix

  Partenerii Proiectului:

  Dynamic Business Connections , Daniel Faluvegi Visuals, Oana Păuna, Roxana Mastacan Photography, NORMEDIA Clubantreprenor.ro, Revista Patronatului Roman, Consiliul Patronatelor ESG din România

  Detalii organizatorice:

  • 19.00 – 19.30 Primirea invitaților și participanților
  • 19.30 – 21.00 Sesiune de prezentari și activități
  • 21.00- 21.30 Networking
  Antreprenorii, Susținătorii și Partenerii ce au calitate în proiect, invitații lor și tinerii sub 30 de ani, au participare gratuită. Pentru ceilalți participanți este nevoie să percepem o taxă de 150 de lei de persoană.

  Inscrierile se fac chiar aici.

  Te asteptam la Spaces, Politehnică, campus 6 pe 12 Aprilie de la 19:00 – 21:30.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles