close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Diana Ciobotar

  Hello, eu sunt DI, o „energie” care se încarcă prin interacțiuni și cunoaștere!

   

  Jurist de profesie, cu un master in Dreptul Afacerilor și specialist în Comunicarea Publică și Organizațională privind gestionarea situațiilor de criză de interes național, de mai bine de 9 ani activez în domeniul dezvoltarii organizaționale, mă pricep să creez și să aplic metode, să fac strategii și să transform ideile în realitate.

  Cel mai bine stau la analizat, sintetizat informații și la dezvoltarea serviciilor și activităților interne și externe din organizații.

  Îmi place să identific punctele forte, obiectivele și acțiunile de realizat, să creez fluxuri logice și transparente, și să aduc valoare prin clienți, piețe și relaționare.

  Scrisul este o pasiune, iar din dorința de a transforma și de a crea o cale de legătură mult mai rapidă către diverse posibilități, am decis să dau start propriului meu proiect, interactiune.

  Pornesc de la ideea că viitorul constă în capacitatea de identificareadaptare și acțiune rapidă indiferent de scală, domeniu, business sau viață personală. Consider că doar noi oamenii avem discernământul necesar să ne trezim și să acționăm într-o direcție benefică pentru noi și tot ceea ce ne înconjoară.

  Cred cu tărie că astăzi putem crea lucruri fantastice din „nimic” și avem capacitatea de a le transforma astfel încât, să creăm surse benefice pentru noi și cei din jurul nostru. Orice interacțiune pe care o am zilnic mă conduce la progres, autenticitate, curaj și libertatea de a fi mai bun, ca om, pe zi ce trece.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles