close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Diana Ciobotar

  Hello, eu sunt DI, o „energie” care se încarcă prin interacțiuni și cunoaștere!

  Jurist și specialist în Comunicarea Publică și Organizațională privind gestionarea situațiilor de criză de interes național, Diana Ciobotar este fondatoarea interactiune.ro și creatoarea proiectului 500 Antreprenori. Activează în domeniul dezvoltarii organizaționale de peste 10 ani. Este o iubitoare de interacțiune, o susținătoare a antreprenorilor români, ce îi promovează în cadrul emisiunii „Interactiune cu Antreprenori”.

  Cel mai bine stau la analizat, sintetizat informații și la dezvoltarea interacțiunilor dintre oameni și a serviciilor și activităților interne și externe din organizații. Îmi place să identific punctele forte, obiectivele și acțiunile de realizat, să creez fluxuri logice și transparente, și să aduc valoare prin clienți, piețe și relaționare.

   

  Pornesc de la ideea că viitorul constă în capacitatea de identificareadaptare și acțiune rapidă indiferent de scală, domeniu, business sau viață personală. Consider că doar noi oamenii avem discernământul necesar să ne trezim și să acționăm într-o direcție benefică pentru noi și tot ceea ce ne înconjoară. Îmi place să îi aduc pe cei „mari”, împreună cu cei „mici”, pe o poziție de egalitate.

  Cred cu tărie că astăzi putem crea lucruri fantastice din „nimic” și avem capacitatea de a le transforma astfel încât, să creăm surse benefice pentru noi și cei din jurul nostru. Orice interacțiune pe care o am zilnic mă conduce la progres, autenticitate, curaj și libertatea de a fi mai bun, ca om, pe zi ce trece. Imaginația este primul pas, mai apoi vine logica, cercetarea și abundența.

  Am fondat interactiune.ro de la o nevoie personală de a-mi găsi fericirea, prin relații armonioase. După o situație neprevăzută din viața mea, am realizat cât de importante sunt interacțiunile și comunitățile. Astăzi, un Start-Up, un Hub ce se dorește să creeze micro și macro comunități, iar prin acest context, experimentăm că putem lucra împreună, pe poziție de egalitate.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles