close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  DIMe

  consider că este important să vezi cum acționez înainte de a publica orice sursă, care poate ajunge la tine.

  DIMe a fost creată ca metodă pornind de la „Dinamica Inteligenței” și „Metacogniția”…. și face sens și cu mine.

  Altfel spus, nu vreau sa te plictisesc cu definiții, îmi pasă și consider că este important să vezi cum acționez înainte de a publica orice sursă, care poate ajunge la tine.

  1.Setare

  Îmi aleg sursa ce pleacă de la o ideetemăproblemăteorie, context, locație, persoană sau chiar un grup…și încep să o proiectez. Rezultatul proiecției trebuie sa fie pozitiv, iar pentru asta mă ajut și de grafica inversă, adică, întorc sursa pe dos, pentru că vreau mă asigur că am cele mai mici sanse de impact negativ.

   

  2.Trasare

  Trasez limitele sursei și caut elementele similare comparabile. În acest moment, predicțiile devin calea pentru fiecare interacțiune, iar asta mă ajută să dau sens și să minimizez eroarea. Adaug cuvinte cheie, iar titlul il las la final.

   

  3.Construcție

  Având ca bază interacțiunea cu sursa, informațiile și predicțiile analizate, încep să scriu, asigurându-mă că există cel puțin o direcție și o acțiune care poate fi de urmat, pentru tine.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles