close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Crisis Communication Management

  Dacă te confrunți cu ceva nedorit și/sau anticipezi anumite circumstanțe nefavorabile și nu știi cum să răspunzi adecvat, află că noi suntem pregătiți pentru a aplica cele mai bune tactici de management și gestionare a crizelor și schimbărilor. Prin comunicare, ne asigurăm că mesajul tău este clar și conform așteptărilor publicului căreia tu te adresezi.

  Dezvoltăm procesul de gestionare a unei crize sau a unei situații de urgență care poate afecta imaginea, activitatea sau existența unei organizații. Acest proces include planificarea și pregătirea, precum și gestionarea și recuperarea după o situație de criză.

  Incurajăm organizațiile să aibă un plan de management al crizelor, în loc să reacționeze la o criză în mod haotic. Strategiile noastre sunt  inspirate din cunoștințele acumulate ca bază din studiul securității și apărării naționale și sunt aplicate și adaptate pe specificul clientului. Metodele de acțiune implică și acumulare de date și informații, procesare și analiză, interpretare și distribuire.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles