close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Normedia – Partener 500 Antreprenori

  Stiri.Rapoarte.Investigații

  NorMedia este un site independent de știri fondat în luna iulie 2020 care se ocupă cu analize, investigații, statistici, comunicate de presă, redactarea de materiale media. Scopul NorMedia este de a informa și de a educa populația, având în vedere că fenomenul fake-news-ului începe să crească de la o zi la alta. Pe NorMedia găsești informații ce țin de educația civică, financiară, antreprenorială, juridică sau pentru sănătate.

  Ca partener media, Normedia va colabora îndeaproape în proiectul  500 Antreprenori pentru a aduce în atenția publicului larg evenimentele, întâlnirile și succesele acestui proiect. Prin  de comunicare, va asigura vizibilitate maximă pentru activitățile derulate, contribuind astfel la creșterea impactului antreprenorial în România.

  Pe parcursul anului 2024, membrii comunității vor avea ocazia să participe la o varietate de evenimente organizate în cadrul proiectului 500 Antreprenori, de la întâlniri de networking la ateliere și conferințe, toate menite să ofere suport și resurse valoroase pentru dezvoltarea personală și profesională.

  Invităm toți antreprenorii, tinerii și susținătorii interesati să se alăture acestei inițiative. Împreună, putem crea un mediu propice dezvoltării afacerilor și inovației în România.

  Pentru mai multe informații despre proiect și despre cum puteți participa, vă invităm să accesați site-ul interactiune.ro la secțiunea 500 Antreprenori și să urmăriți canalele de comunicare ale Normedia.

  Împreună pentru un viitor antreprenorial de încredere!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles