close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Atelier de design și creație vestimentară

  Creația vestimentară

  Cum faci un atelier de haine, altfel?

  Apreciez lucrurile facute pentru mine, dar când vine vorba de haine….cam greu mă nimerești. De obicei sunt destul de rigidă și abordez stilul clasic și cât se poate de simplu, fără prea multe culori, deși am avut suficiente experiențe cu ateliere și croitorese încă de copil, mamei mele îi plăceau compleurile la comandă și solicita și pentru mine haine, la fel ca ale ei, iar impreună cu surorile mele, confecționam haine pentru papuși.

  În altă ordine de idei, anii au trecut și m-am trezit că trebuie să fiu mireasă. Am început căutarea rochiei perfecte, însă nu a vrut să apară…, așadar, m-am pus pe căutat un atelier care să îmi ghicească dorințele și care să fie capabil să îmi facă o rochie, exact cum nu știam că vreau și cum mi se potrivește cel mai bine….așa am dat de stisia.ro.

  De ce să alegi stisia.ro?

  Prima interacțiune cu atelierul m-a conectat la împlicarebun simțîncredere și echilibru, exact ce aveam nevoie pentru a prinde încredere….și uite așa am creat o sursă pentru mine și m-am lasat pe mana Silviei Bălan-Vițelaru, creatoarea rochiei mele de mireasă și fondatoarea stisia.ro. Azi când vreau ceva inedit, apelez cu prioritate la colecțiile atelierului ei, sau la o creație pe comanda, doar pentru mine. Așa am ales să-mi achiziționez o bună parte din colecția Resort wear pentru luna de miere, iar azi sa-mi fac și un costum creat special, însă inspirat din coleția Office.

  Altfel spus, interacționand cu designul și creația vestimentară, am reușit să fac o legătură cu metoda de business și sistemul de lucru stisia.ro, aplicând metoda DIMe și creând astfel o sursă de inspirat pentru tine, demnă de pus pe tablou.

  Metoda de business

  „Articolele stisia.ro sunt orientate în principal pe dorința clientului și pun accent pe gasirea celor mai bune soluții pentru aceștia, iar producția tuturor articolelor are loc doar în propriul atelier. Deși avem colecții și diferite articole vestimentare standard, create pentru acei clienți care își doresc o imagine pentru inspirație, noi ne diferențiem prin faptul că oferim un produs de calitate bazat pe cel de-al 6-lea simț, atât al nostru, dar în principal pe cel al clientului. Adevărata creație stă în mainile clientului, iar noi venim cu soluțiile cele mai bune pentru el. Metoda stisia.ro pornește de la clienti, noi creăm pentru ei articole unice în atelier și coleții care să-i inspire. De fiecare dată ne asigurăm că depunem toată pasiunea în fiecare detaliu al ținutelor noastre și multe zambete pe buze!” (Silvia Bălan-Vițelaru, Creator și Fondator stisia.ro)

  Sistemul de lucru

  „Crearea articolelor stisia.ro are la bază principiul – fiecare detaliu contează -. Pe lângă alegerea materialului, a culorii, a stilurilor, cusăturilor sau a accesoriilor, ne focusăm pe identificarea elementelor de noutate și unicitate, adică acele condimente speciale ce dau gust celor mai spectaculoase creații. Focusul pe detalii crează o activitate intensă, chiar și ața folosită la un nasture contează, iar fiecare articol vestimentar este lucrat manual în atelierul nostruconcentrația fiind axată pe calitatea lucrăturii și a țesăturilor.” (Silvia Bălan-Vițelaru, Creator și Fondator stisia.ro)

  Cunoașterea progresivă

  „Ne place să credem că atelierul nostru este altfel, iar asta se vede prin feedback-ul primit de la clienti. Punem accent pe cunoasterea progresivă, ne dorim să fim cu un pas inainte, să aducem acel suflu nou de care piața are nevoie, iar pentru asta, creăm împreună cu clienții nostri. Astfel, permitem atelierului să descopere stiluri noi și să îmbine cerința clientului cu cele mai noi concepte și ținute cunoscute, dând naștere acelui element de unicitate principal. Separat de asta, organizăm workshopuri gratuite pentru clientii nostri. Acestea vin în sprijinul cunoașterii stilului personal de baza al clienților și definesc traiectoria noastră spre propriile creații.”(Silvia Bălan-Vițelaru, Creator și Fondator stisia.ro)

  Piesa vestimentară principală

  stisia.ro are ca și element în centru creațiilor, rochia. Ea permite să dezvoltăm o creație complexă, să adaugăm sau să transformăm elemente subsidiare cum ar fi o fustă, un corset, o pereche de pantaloni, iar munca este consistentă și spectaculoasă. Rochia ta de mireasă a îmbrățișat conceptul acesta pentru că ne-am gândit că vei avea nevoie să fie spectaculoasă, comodă, iar elementele ce o construiesc să poată fi purtate și ulterior, cu alte ocazii.”(Silvia Bălan-Vițelaru, Creator și Fondator stisia.ro)

  Concluzii

  A ridica un business azi și a gasi o metodă și un sistem de lucru potrivit pentru segmentul respectiv de piață, nu este ușor. Business-ul stisia.ro mi-a atras atenția din prisma faptului că am simțit, încă din prima clipă de cum am intrat în atelier, că persistă dorința de a face lucrurile altfel.

  Cum? Cât se poate de simplu…împlicarebun simțîncredere și echilibru.

  Cine ofera asta? Eu zic că doar noi, oamenii, putem oferi aceste sentimente.

  Ce putem face pentru asta? Alegem responsabil, investim în ceea ce ne place și acordăm încredere. Doar așa putem ajunge să creăm o interacțiune benefică.

  Realizator, Diana Ciobotar

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles