close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Contabilitate cu responsabilitate, promptitudine și încredere

  Caprita Monica este expert contabil și fondatorul Consultline Expert

  Mamă a trei copii, și-a început cariera de antreprenor din 2006. A pornit cu trei clienti. Astazi, 17 ani mai tarziu, cei trei fac parte în continuare din portofoliul ei. Se definește prin incredere, promptitudine și responsabilitate. Am avut plăcerea să o cunoaștem la un eveniment organizat de o comunitate de business. În cadrul aceluiași eveniment, ea a fost desemnată persoana cu cele mai multe interacțiuni ce au fost înregistrate în comunitatea respectivă, pentru acea lună.

  Deși declară că activitatea de contabilitate devine câteodată aceeași rutină, în decursul anilor a fundamentat relații stabile, iar clienții au venit continuu cu provocări diverse.

  „În această profesie este important să fim documentați la zi cu legislația actualizată, mai ales privind diversificărea domeniilor de activitate. De exemplu, un client a solicitat raspuns la o speță despre impozitarea veniturilor externe, iar astfel de solicitări vin constant. Portofoliul nostru astăzi este format din companii din industria Horeca, IT, Servicii și Comerț.

  Pasionată de dezvoltare profesională, dar și personală și dornică de interacțiune, ne-a dat voie să știm mai multe despre ea.

  „Imi place mult să fiu langa copiii mei. Ei mă ajuta să cresc și să mă definesc zilnic. ”

  Iubește viața de familie și îmbină viața personală cu cea profesională. Cea mai mare bucurie a ei a fost atunci când a aflat că va avea gemeni. Își dorește să contribuie în viața copiilor, povestindu-le întâmplări și mentinând o relație de comunicare benefică, mereu.

  „Particip des la cursuri și seminarii. Câteodată mă gândesc că poate ar fi necesar să aloc mai mult timp copiilor. Însă am observat că investiția pe care o fac în mine, se transferă automat și asupra lor, cu ușurință. Încrederea, perseverența și responsabilitatea m-au condus astazi să fiu cine sunt atât cu clienții mei, cât și cu copiii. ”

  Pe Caprita Monica o puteți găsi la Consultline Expert din București, Str. Nicolae Filimon 55-57, ap.8,sector 6.

  Sfat pentru cititori:

  „Indiferent că vorbim despre activitate personală sau profesională, e bine să ne menținem echilibrul, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesar sa observăm ceea ce se întamplă în jurul nostru, fără a pune presiune și a ne judeca. ”

  Realizator, Diana Ciobotar

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles