close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Back 2 Business editia 4 7 Noiembrie 2023

  Conexiuni și Oportunități la Evenimentul ‘Back 2 Business’ de la Dynamic Business Connections”

  În lumea afacerilor, relațiile și conexiunile sunt deseori cheia succesului. Evenimentul „Back 2 Business” organizat de Dynamic Business Connections a oferit o platformă ideală pentru a dezvolta aceste relații și pentru a explora oportunități de afaceri internaționale.

  Construirea Conexiunilor la Nivel Global

  Evenimentul a oferit o platformă unică deschisă prin intermediul Camerelor de Comerț și Asociațiilor de Business internaționale din România și a fost un prilej extraordinar de pentru profesioniști din întreaga lume să se întâlnească, să interacționeze și să creeze conexiuni semnificative. Cu peste 20 de Camere de comerț și asociații de afaceri internaționale evenimentul a fost un promotor de a ne conecta și a deschide uși către parteneriate globale.

  Explorarea Oportunităților

  Participantii au avut ocazia să exploreze oportunități de afaceri și să împărtășească idei cu profesioniști din diverse domenii. Sesiunile de discuții și prezentările au adus în prim-plan subiecte de interes, de la comerț internațional la sustenabilitate și tehnologii emergente. Datorită gazdei evenimentului, participanții au avut plăcerea să simtă o atmosferă deschisă și să afle noile tendinșe ale comerțului internațional, dar și să guste din preparatele și produsele prezentate.

  Parteneriatul Media interactiune.ro

  Cu mândrie, interactiune.ro a fost partenerul media al acestui eveniment de amploare. Am intervievat participanții și am transmis atmosfera pozitivă și dinamică evenimentului către publicul nostru, contribuind astfel la creșterea vizibilității acestui moment semnificativ.

  Evenimentul „Back 2 Business” organizat de Dynamic Business Connections a fost nu doar o oportunitate de a construi conexiuni și de a explora oportunități, ci și o sursă de inspirație. Discuțiile au demonstrat puterea colaborării la nivel global și importanța schimbului de idei pentru a aborda provocările și oportunitățile actuale. Subliniem importanța conexiunilor internaționale din lumea afacerilor ce oferă o posibilitate de explorare a oportunităților și de construire a unui viitor mai strălucit prin colaborare și parteneriate globale, dar și curajul antreprenoriatului românesc de a se asocia sau alătura unor evenimente inedite cu impact internațional.

  Organizatorul evenimentului este Dynamic Business Connections ce a adus conceptul Back 2 Business International  în România,

  Partenerii evenimentului: Asociația Companiilor Spaniole din România – ASEMER, Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce (BEROBA), Camera de Comerț Română Portugheză, Camera de Comerț Britanică Română (BRCC), Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România, Camera de Comerț Țările de Jos Netherlands-Romanian Chamber of Commerce (NRCC), Camera de Comert Bilaterală Elenă – Hellenic Romanian Bilateral Chamber of Commerce, Camera de Comerț Elvețiană din România, Asociația Afacerilor Canadieni (CBEX), CCI Française en Roumanie, Asociația Afacerilor Maghiari din România (HBAR), Asociația Afacerilor Daneze în România (DRBA), Camera di Commercio Italiana per la România (CCIpR), Diversitatea românească Camera de Comerț, PWN România, OFA UGIR, Consiliul Suprem al Afacerilor Europene, Grupul HR UP, EMCC, Consiliul CIO România, Forumul Proprietății și SPACES. S.E.

  Invitați cheie: Dl. Uffe A. Balslev, Ambasadorul Regatului Danemarcei la București și domnul Leopold Abibo Lomalisa, Însarcinatul cu Afaceri al Republicii Democrate Congo în România, au ridicat importanța internațională a evenimentului și au salutat oaspeții împreună cu o notă-cheie.

  Speakeri: domnul Adel Al Awadhi, membru de consiliu și ambasador al BACK 2 BUSINESS International, domnul Alexandru Petrescu, președinte ANRM, doamna Mirabela Miron, președinte OFA-UGIR, și domnul Doru Dragomir, Președintele Camerei de Comerț Bilaterale România-Bulgaria.Cristina CHIRIAC, Președinte CONAF România și doamna Mirela Sula, Director Global Woman. Mulțumim moderatorilor noștri, doamnei Ximena Reyes, Trainer Intercultural și Dr. Bogdan Ivanescu, Fondator @Clinica Dr. MiT, d

  Perspective de afaceri pentru anul 2024

  Doamna Cristina Dragna, Producator General Canal 33, a moderat panelul Perspective de afaceri pentru anul 2024 format din profesionisti respectati: domnul Adrian Victor Vevera, director general ICI, doamna Roxana Ilinca, director general TMF Group, doamna Ileana Botez, MBA, Sef Departament Listare Bursa de Valori Bucuresti, domnul Bogdan Plesuvescu, CAMS, Director General Adjunct si Director Juridic in Banca Transilvania si domnul Catalin Gurita-Manole, Director Galeria WIN.

  Sponsori și parteneri: interactiune.ro, HR UMBRELLA, OrgXO.com, European Energy, Cromwell Evan Global, Think Blu Solution, Aida Ivan- Living Psychology, Premier Catering & Events, One United Properties SA, WIN Gallery, DOR, Backstage Production Group, Exim Banca Romaneasca, Neoclinique, Domeniile Samburesti, Crama Serve, ALIRA, Kaufland, Aqua Carpatica, ONE Production Media & Events, Daniel Faluvegi Visuals, WIN Gallery, si Aston Martin Romania.

  interactiune.ro a fost partener media la acest eveniment remarcabil și așteaptă cu nerăbdare să continue, să sprijine și să evidențieze evenimente și inițiative de succes în lumea afacerilor.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles