close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Adaptare la noile măsuri fiscale & connect

  În era fiscală în continuă schimbare și evoluție din România, adaptarea la noile modificări este esențială pentru succesul în mediul de afaceri. Recent, am avut privilegiul de a participa la evenimentul organizat de Arcad Expert Consulting, care a adus în prim-plan cele mai recente schimbări fiscale și modul în care acestea pot influența mediul de afaceri din țară. Iată câteva reflecții după acest evenimentul  semnificativ.

  O Mai Bună Înțelegere a Noilor Legi Fiscale

  Evenimentul a acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv actualizări ale codului fiscal, reglementări fiscale și modalități de conformare. Prezentările și discuțiile cu expertul Marius Țecu au oferit o înțelegere mai profundă a schimbărilor și a impactului lor asupra afacerilor noastre.

  Workshop interactiv:

  Unul dintre aspectele valoroase ale evenimentului a fost posibilitatea de a interacționa direct cu un expert fiscal. Acest lucru a permis clarificarea aspectelor fiscale complexe și obținerea de răspunsuri directe la întrebările adresate de participanți.

  Adaptarea la Schimbare:

  Evenimentul a subliniat importanța adaptării la noile reglementări fiscale. A fost evident faptul că mediul de afaceri din România trebuie să fie flexibil și proactiv pentru a face față schimbărilor continue ale legislației fiscale.

  Cum să te adaptezi la noile măsuri fiscale?

  Cele mai multe întrebări  la eveniment au fost legate de schimbarile legislative. Workshopul a relatat ce anume s-a modificat la nivel fiscal și impacul lor în practică. Sfatul pe care Marius Tecu l-a dat pentru viitor este „Informare constantă, recomandarea de a colabora cu experți fiscali, juriști sau avocați și ajustarea strategiior și a procedurilor interne în funcție de modificări.”

  Ce acțiuni sunt necesare pentru o optimizare Fiscală

  Un alt punct important a fost discutarea acțiunilor necesare pentru o optimizare fiscală. Participanții au aflat că este crucial să identifice deduceri fiscale valabile, să își evalueze structura de afaceri și să exploreze opțiuni fiscale care să le maximizeze beneficiile.

  Micro sau Impozit pe Profit: Care Este Mai Bun?

  Întrebarea privind alegerea între impozitul pe venitul microîntreprinderilor și impozitul pe profit a provocat dezbateri interesante. Participanții au primit sfaturi pentru a evalua cu atenție situația lor specifică și pentru a alege regimul fiscal care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

  Ce facem cu noile plafoane pe operațiuni cash?

  Schimbările în privința plafoanelor pentru operațiuni cash au ridicat întrebări cu privire la gestionarea tranzacțiilor financiare. Participanții au aflat despre necesitatea documentării riguroase și a raportării corespunzătoare pentru a respecta noile reguli.

  Cum implementăm e-Factura de la 01.01.2024?

  Participanții au primit informații despre pașii necesari pentru a-și pregăti afacerea pentru e-factura, inclusiv despre alegerea unui software adecvat și formarea personalului, cu exemplificarea și indicarea unei platforme care să susțină această cerință.

  Aceste răspunsuri reprezintă doar o mică parte din discuțiile productive de la eveniment. Cu o mai bună înțelegere a noilor măsuri fiscale și a strategiilor de adaptare, participanții sunt pregătiți să facă față cu încredere provocărilor fiscale din viitor.

  Oportunități de Networking:

  Pe lângă informare și aprofundare, evenimentul a oferit și oportunități de a construi relații cu alți profesioniști din mediul de afaceri. În networking ne antrenăm acel muschi care ne ajută să dăruim din experiență celorlalți, iar cartea de vizită să o lăsăm la final a precizat Melania Tecu, Managing Partner Arcad Expert Consulting.

  Evenimentul a fost organizat în colaborare cu: More Networking, ASEMER – Asociatia Firmelor Spaniole din Romania, ReConnect, Club Antreprenor, Consiliului Patronatelor ESG din Romania, Revista Antreprenorul – Liliana Uleia, Lens of Alex – Fotograf, Oana Tesoi si Ionela Ilie – Apa Kangen, Thermomix, Georgian Legend – Crama de vinuri, Razvan Rigaleb – CoolBlitz

  Acest eveniment a arătat că educația și conexiunile din lumea fiscală sunt cruciale pentru a naviga cu succes în mediul antreprenorial din România.

  Workshopul de adaptare a afacerii la noile modificari fiscale & networking  2023 poate fi urmărit aici.

  #ModificăriFiscale #Arcad #Eveniment #Afaceri #ConformitateFiscală #InteractiuneAntreprenori #InteractiuneEvenimente

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles