close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Recomandări pentru o viață împlinită.

  Obține maximum în fiecare

  Mihai Stanca

  Mihai Stanca

  Susținător

  Mihai Sanca deține multiple calități. Este autor, trainer, antreprenor – Co-Fondator HR-UP și Vicepreședinte al Patronatului Antreprenorilor Contabili din România, cu o experiență de peste 15 ani, în lumea consultanței de business. A deținut poziția de manager pentru o companie multinațională, ce i-a oferit ocazia să fie responsabil de Europa de S-E. Aceasă experianță l-a ajutat să acumuleze multă experiență în interacțiunea cu oamenii.

  Pasionat de psihologia comportamentului uman, este mentor și creator pentru mai multe programe de dezvoltare personală și de afaceri. Deține mai multe certificări naționale și internationale în domeniile menționate. Susține cursuri și programe ce impactează peste 5000 de persoane.

  Cât de importantă este dezvoltarea personală vizând echipele?

  Întâi a fost omul, mai apoi tehnologia. Eu recomand păstrarea acestei prioritati. Este cea mai importantă.

  Cum putem să ne adaptăm  joburile la tehnologie și la generația tânără?

  Învățând și înțelegând. Fiind dispusi către flexibilitate și incluziune. E simplu să spui că cei din generația “nu stiu care” nu fac ceva sau nu sunt cumva. Conșientizarea ca singură constantă din viața noastră, este schimbarea.

  Piața din România, dinamic, a crescut mult ăn ultimii 3 ani. Există o usoară anxietate data de contextual economic si dezvoltarea AI-ului. Toate acestea creeaza un orizont neclar si e firesc sa avem astfel de reactii.

  Cum pot tinerii să își asigure un loc de muncă sau o afacere, având în vedere schimbările preconizate odata cu aparitia inteligentei astificiale?

  Dacă sunt dispusi să învețe cum functionează AI-ul și cum poate fi folosit, atunci au un aliat extraordinar în echipă. E similar cu revolutia industrială. Nu mai arăm cu plugul, folosim tractorul.

  Viitorul, ca de fiecare dată, e al celor care îmbratisează schimbarea. Al celor care vor folosi la maxim tehnologia, puterea de calcul și capacitatea softurilor de a muncii nonstop. Locurile de muncă nu dispar, va fi o realocare a lor, atât. Ține de tine să iti alegi unde vrei sa mergi. Să fi dispus să consumi resursele necesare, pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

  Un sfat pentru cititori:

  Să se educe. Fac următoarea paralelă: dacă ai o pungă și pui în ea bijuterii valoroase, ea devine o pungă cu bijuterii valoroase. Dacă pui în ea gunoi, devine o pungă cu gunoi. La fel și cu mintea noastră. Devine ceea ce “pui în ea”.

  Fiți inspirati și folosiți tehnologia, productiv!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles